Vegetariškų sušių dubenėlių receptas – sausainis ir Kate

vegetariškas suši dubuo iš arti

Kažkur giliose mano virtuvės stalčių įdubose guli sušių ridenimo kilimėlis. Naudojau vieną kartą, gal prieš penkerius metus, per pirmą ir paskutinį bandymą sukti suši namuose. Tą dieną padariau keletą gumbuotų suktinukų. Sušiai yra meno rūšis ir negaliu nupiešti paveikslo.

suši dubenėlio ingredientai

Naminis suši dubenys yra atsakymas į mano sušių namuose mįslę. Nereikia valcuoti, o tai reiškia, kad juos daug lengviau pagaminti. Jūs taip pat galite būti gana kūrybingi su savo ingredientais, nes mes paprasčiausiai dedame juos ant viršaus, o ne susukame. Geriausia, kad šie gaivūs, bet sotūs dubenys mane maitina valandų valandas.

kaip pasigaminti vegetariškus sušių dubenėlius

Šie sušių dubenėliai pradedami nuo ryžių, žinoma, sumaišytų su skrudintu, trupintu nori (žaliųjų jūros dumblių apvalkalu sušių ritiniams) ir šiek tiek acto, sojų padažo ir saldiklio. Aš pasirinkau ruduosius ryžius, o ne baltuosius, kurie suteikia daugiau skaidulų ir šiek tiek riešutų skonio. Tada ryžius apibarsčiau edamamu, kad gautumėte baltymų, kreminių avokado griežinėlių, trumpų agurkų degtukų ir morkų kaspinėlių, pagamintų su mano daržovių skustuku.

Tikrasis aštrus majonezo padažas, užpiltas ant viršaus, gaminamas tiesiog su sriracha, įmaišytu į majonezą. Tai paverčia dubenį iš „skanaus sveikatos dubenėlio“ į „Aš noriu tai valgyti pusryčiams, pietums ir vakarienei ir Nesuprantu, kodėl gi ne?” teritorija.

Jei vertinate sušius restoranuose ir norėtumėte namuose išbandyti laisvą variantą, išbandykite šį. Man tai patinka ir tikiuosi, kad jums taip pat!

vegetariškų suši dubenėlių receptas

Daugiau šviežių dubenėlių

Jei jums patinka šie sušių dubenėliai, išbandykite šiuos Cookie ir Kate receptus:

Komentaruose praneškite, kaip pasirodė jūsų suši dubenys. Man patinka jus girdėti.

daržovių suši dubenėlio receptas

Spausdinti

Parašykite komentarą