Spalvingų skrudintų daržovių receptas – sausainis ir Kate

kaip kepti daržoves

Ar mėgstate keptas daržoves? O gal bandote mylėti daržoves? Bet kuriuo atveju šis receptas kaip tik jums. Brokoliai, paprika, raudonasis svogūnas ir morkos apkepa iki auksinės spalvos ant vieno lakšto. Šis skrudintų daržovių receptas yra puikus garnyras kasdienėms vakarienėms. Tai taip pat labai šventiška atostogoms.

Šį receptą galite pavadinti kepta daržove mišrus. Arba a mélange (vienas iš mano mėgstamiausių žodžių!). Arba tiesiog jūsų kasdieninis skrudintų daržovių receptas. Dėl spalvų gamos šis paprastas skrudintas garnyras yra gana viliojantis. Tiesiog palaukite, kol išbandysite mano paprastus prieskonius – jie tikrai pakelia šias daržoves į kitą lygį.

šviežios daržovės kepimui

Esu apsėstas kepti daržoves, nes aukšta orkaitės kaitra paverčia įprastas daržoves kur kas geriau. Skrudintos daržovės suteikia gilų, sudėtingą skonį. Jie švelnūs ir nenugalimi, nuoširdūs ir tiesiog nuostabūs.

Šioje svetainėje rasite visą patobulintų skrudintų daržovių receptų kolekciją, o šis laimi spalvingiausios apdovanojimą! Tai taip pat turbūt universaliausia. Prašome pabandyti.

paruoštos daržovės ant keptuvės

Kaip kepti daržoves

Šis daržovių mišinys puikiai tinka, nes šios daržovės, paruoštos pagal nurodymus, kepamos maždaug tokiu pačiu greičiu. Štai mano bendras skrudintų daržovių metodas, kuris tiesiogiai taikomas šiam receptui:

1) Įkaitinkite orkaitę iki 425 laipsnių pagal Farenheitą.

Keturi šimtai dvidešimt penki laipsniai paprastai yra ideali temperatūra keptoms daržovėms. Dėl Maillardo reakcijos jis pakankamai karštas, kad pasiektų tuos nuostabius auksinius kraštus. Nebūna taip karšta, kad daržovės sudegtų dar nepakepusios. Tai tiesiog teisinga.

2) Didelę kepimo skardą su apvadu išklokite kepimo popieriumi.

Pabrėžiama didelis kad viename lakšte būtų galima iškepti daug daržovių jų nesugrūsdami ir apvadu kad jūsų daržovės nekristų per kraštą. Štai mano puslapių keptuvės (filialo nuoroda) – tai lakštinės keptuvės, kurias naudoja beveik kiekvienas profesionalus receptų kūrėjas!

Pergamentinis popierius neleidžia daržovėms prilipti prie keptuvės, nes nenorime prarasti nė vieno iš tų nuostabių auksinių kraštų. Tai taip pat palengvina valymą, o tai puiku, nes tas dideles kepimo skardas sunku plauti. Galiausiai, popierius taip pat neleidžia maistui liestis su aliuminiu kepant, o aš asmeniškai to, kai įmanoma, vengiu. Štai mano mėgstamiausias pergamentinis popierius.

3) Tolygiai supjaustykite daržoves.

Nereikia dėl to apsėsti, bet stenkitės daržoves supjaustyti lygiais gabalėliais, kad jos apskrustų maždaug tokiu pat greičiu. Daržovės yra keistos formos ir man patinka, kaip jos skiriasi nuo vieno gabalėlio iki kito ir nuo vieno keptuvės krašto iki kito.

4) Daržoves kepkite pakankamai ilgai, iki pusės maišydami.

Kiek laiko tiksliai? Mano receptuose visada rasite laiko intervalą, kada jūsų daržovės bus baigtos virti. Orkaitės skiriasi, o daržovės skiriasi dydžiu ir drėgnumu – nuo ​​vienos brokolių galvutės iki kitos. Maždaug įpusėjus kepimui, išimkite skardą iš orkaitės ir išmaišykite daržoves. Dar kartą tolygiai paskirstykite juos keptuvėje ir vėl įdėkite į orkaitę.

Daugiausia dėmesio atkreipkite į recepte pateiktus vaizdinius ženklus, pvz.: „Kol kraštai taps auksiniai ir daržovės bus lengvai perdurtos šakute“. Pašalinkite juos per anksti, ir skoniai niekada nebus tokie gilūs ir sudėtingi, kaip galėtų būti. Kepkite per ilgai, ir jie sudegs.

Svarbi pastaba apie kiekį / laiką: Kiekviename šioje svetainėje pateiktų skrudintų daržovių recepte pateikiamas siūlomas keptų daržovių kiekis, kuris tolygiai tilptų jūsų didelėje kepimo skardoje. Jei kepate mažesnį kiekį nei nurodyta recepte, jūsų daržovės iškeps greičiau. Pavyzdžiui, žiedynai iš vieno brokolių vainiko iškeps greičiau nei žiedai iš viso brokolių ryšulio.

Jei kepate daugiau, nei rekomenduojama, neperkraukite daržovių, nes kitaip jos išgaruos viena kitą. Verčiau eikite į priekį ir padvigubinkite receptą ir naudokite dvi keptuves (daugiau informacijos rasite toliau pateiktame skyriuje).

5) Nebūtina: karštas daržoves pagardinkite actu ir sviestu.

Tai vienas iš naujausių mano triukų. Šventoji karve, tai toks paprastas būdas pagyvinti keptas daržoves ir suteikti jas ypatingo skonio! Kol daržovės yra karštos iš orkaitės, į keptuvę įpilkite vieną šaukštą sviesto (jis išsilydys) ir užpilkite vieną šaukštą pasirinkto acto. Maišykite, kol daržovės tolygiai pasidengs. Actas suteikia nenugalimą, subtilų rūgštumą ir skonį, o kreminis sviestas padeda subalansuoti actą, o daržovės tampa blizgios ir ypač skanios.

Kaip pasigaminti papildomai skrudintų daržovių

Jei aptarnaujate miniai, padvigubinkite ingredientų kiekį ir padalinkite juos į dvi skardas. Abu kepkite ant grotelių šalia orkaitės vidurio. Išmaišę daržoves įpusėjus kepimui, likusį kepimo laiką pasukite vieną skardą į kitą lentyną ir atvirkščiai.

Kepkite, kol kraštai taps gražiai auksiniai. Yra tikimybė, kad vienai arba abiem keptuvėms gali prireikti dar kelių minučių orkaitėje, atsižvelgiant į papildomą drėgmės kiekį.

keptos daržovės, šviežios iš orkaitės

Naudojimas keptoms daržovėms

Šis skrudintų daržovių receptas yra puikus garnyras. Turi papildomai? Norite jį pakeisti? Išbandykite keptas daržoves kaip šių patiekalų komponentą:

Išbandykite daugiau skrudintų daržovių receptų

Skrudintos daržovės yra mano mėgstamiausios. Peržiūrėkite dar kelias toliau pateiktas parinktis arba raskite visus skrudintų daržovių receptus čia.

Komentaruose praneškite man, kaip pasirodė jūsų keptos daržovės! Man patinka jus girdėti.

keptų daržovių receptas

Spausdinti

Parašykite komentarą